Vážení zákazníci, 

z důvodu rekonstrukce tramvajové trati v ulici Cejl se k nám nedostanete linkami 2 a 4 (zastávka Tkalcovská). Náhradní dopravu zajistí mimořádná linka x11. Omezení platí od soboty 29. června do pátku 30. srpna. Komplikace čekají i automobilisty, kteří musí z Cejlu odbočit na Radlas, pak na Plynárenskou a následně Tkalcovskou. Zdarma se dá zaparkovat před prodejnou Albert.

Linka 2 bude v provozu pouze v úseku Modřice, smyčka / Ústřední hřbitov - smyčka – Körnerova (ze zastávky Körnerova tak teoreticky můžete dojít pěšky k naší prodejně, je to cca 450 metrů).

Linka 4 pojede mezi zastávkami Malinovského náměstí – Trávníčkova obousměrným odklonem přes Moravské náměstí a Dětskou nemocnici.
• Vynechá zastávky Körnerova, Tkalcovská a Francouzská.
• Na Malinovského náměstí obslouží v obou směrech zastávky linky 1.
• Na odklonové trase obslouží všechny nácestné zastávky.

Linka 11 bude MIMO PROVOZ. Bude nahrazena posíleným provozem linek 3 a 9. Náhradní dopravu zajistí mimořádná autobusová linka x11 mezi zastávkami Malinovského náměstí – Zemědělská, která bude v zastávce Zemědělská provozně propojena s linkou 46 na Haškovu.

Linka x11 po trase a zastávkách Malinovského náměstí (nástup: zastávka linky 2 směr Körnerova) – Körnerova – Radlas (dočasná zastávka) – Tkalcovská (přeložena k řece) – Bratislavská (dočasná zastávka) – Jugoslávská (zastávky linky 3) – Jugoslávská (zastávky linky 9) – Tomanova – Zemědělská (zastávky linky 46).

Zastávku Francouzská nebude možné obsloužit! Využijte blízké zastávky Trávníčkova a Jugoslávská.

Zastávka Tkalcovská bude v obou směrech přeložena na ulici Tkalcovskou, k lávce přes řeku.

Nově budou zřízeny dočasné zastávky Bratislavská (na ulici Bratislavské, u křižovatky s ulicí Cejl) a Radlas (na ulici Radlas, u křižovatky s ulicí Cejl).

Omezení nadále platí i pro automobilisty, kteří míří do naší prodejny. Aby se k nám bez problémů dostali, musí z Cejlu odbočit na Radlas, pak na plynárenskou a následně Tkalcovskou. Zdarma se dá zaparkovat před prodejnou Albert, případně před naším skladem v areálu Polymeru (platí pouze pro ty, kteří si jedou vyzvednout zboží).